Duurzame oplossingen voor bedrijven

Meerlanden Bedrijfsafval & Nijssen Recycling | (0297) - 381 781 | info@containerservice.nl

Rolcontainer huren

Kleine afvalcontainer bestellen voor uw bedrijfsafval.

Voor het MKB zijn afval rolcontainers ideaal voor het scheiden van uw bedrijfsafval. Bedrijven met weinig ruimte of weinig afval kunnen goed uit de voeten met kleine rolcontainers van 120 of 240 liter. Deze minicontainers passen door elke deur en worden door ons geleegd wanneer het u uitkomt.

  • Deze rolcontainers passen door de deur.
  • Uw afvalcontainer wordt binnen 5 werkdagen geplaatst.
  • De afvalcontainers zijn ook verkrijgbaar met sleutel en slot.
  • U kunt altijd het formaat van uw rolcontainer wijzigen naar wens.

Rolcontainer assortiment

Zamel uw bedrijfsafval in met een van onderstaande afval containers. Ons advies is om uw afval gescheiden te houden. Huur daarom een afvalbak voor bijvoorbeeld uw papierafval, glasafval en groenafval. Klik op een afval rolcontainer voor een vergrootte weergave.

Zoekt u grotere rolcontainers? Bekijk dan de pagina met vierwiel rolcontainers.

120 liter

Divers afval

240 liter

Divers afval

240 liter (beveiligd)

Kantoorpapier
120 liter container 240 liter container 240 liter container beveiligd

240 liter

Groenafval

240 liter

Glasafval

240 liter (beveiligd)

Kantoorpapier
240 liter container groenafval 240 liter rolcontainer glasafval 240 liter container beveiligd

Afvalcontainer huren in combinatie met bedrijfsafval afvoeren

U huurt uw kliko container altijd in combinatie met de afvoer van uw afval. Daarbij bepaalt u zelf wanneer en hoe vaak wij uw afval afvoeren. U kunt altijd de frequentie van lediging naar uw wens aanpassen. Ook kunt u een extra lediging voor uw rolcontainers bij ons inplannen.

Welke rolcontainer huren?

Het is lastig om in te schatten welke rolcontainer u nodig heeft voor het afvoeren van uw afval. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Maar wat gebeurt er als uw container te snel vol raakt? Als blijkt dat uw vuilcontainer niet voldoet aan de verwachting, dan passen wij de container direct aan. We kunnen ook de ledigingsfrequentie aanpassen naar uw wens.

Beveiligde papiercontainer huren

Voor uw vertrouwelijk papier heeft u een beveiligde archiefcontainer nodig. Wij bieden speciale rolcontainers aan met sleutel en slot. De klep van deze papierbakken zit op slot. Uw vertrouwelijk oud papier werpt u door een sleuf in het deksel van de rolcontainer. Het papier wordt vervolgens CA+ gecertificeerd vernietigd door Brantjes Data-Vernietiging.

Meer informatie over rolcontainer verhuur

Welke container heeft u nodig? Welk formaat afvalcontainer is groot genoeg? Hoe vaak worden uw vuilcontainers geleegd? Voor al uw vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.