Duurzame oplossingen voor bedrijven

Meerlanden Bedrijfsafval & Nijssen Recycling | (0297) - 381 781 | info@containerservice.nl

Verhuur en legen

Verhuur en legen

Algemene informatie over containerverhuur en ledigingen van uw afvalcontainers.

Rolcontainer tweewieler

Rolcontainer tweewieler

Gebruiksvriendelijke kleine rolcontainers voor inzameling van divers bedrijfsafval.

Rolcontainer vierwieler

Rolcontainer vierwieler

Handzame grote rolcontainer voor de inzameling van diverse soorten afval.

Kleine container

Kleine container

Diverse kleine inzamelmiddelen voor diverse soorten bedrijfsafval.

Palletbox

Palletbox

Stapelbare palletboxen belastbaar tot 3.500 kilogram in de stapel.

Afzetcontainer

Afzetcontainer

Open en dichte afzetcontainers voor de afvoer van grote hoeveelheden afval.

Perscontainer

Perscontainer

Comprimeer bedrijfsafval met een mobiele of stationaire perscontainer.

Afvalcontainer huren voor afvoer MKB bedrijfsafval

ContainerService.nl is de afvalspecialist in regio Randstad Noord

Wat moet u doen met uw afval als MKB bedrijf? Bij kleine hoeveelheden afval (te vergelijken met particulier afval) kunt u een gemeentelijke afvalcontainer gebruiken. Maar de meeste bedrijven hebben toch meer afval dat afgevoerd moet worden. ContainerService.nl kan u helpen door u te adviseren over de juiste afvalcontainers (zoals rolcontainers of afzetcontainers). Daarnaast kunnen wij uw zakelijk afval afvoeren wanneer en hoe vaak u wilt. Ook eenmalige afvoer van uw bedrijfsafval is bij ons mogelijk.

De juiste afvalcontainer huren

Welke container heeft u nodig? En hoeveel vuilniszakken passen er in de afvalcontainer? Hoe vaak wordt de container geleegd? Wat kost het huren van een afvalcontainer? Dit zijn slechts een aantal vragen die u waarschijnlijk als ondernemer heeft. Voor het beste advies voor uw situatie neemt u het beste contact op met de specialisten van ContainerService.nl. Geheel vrijblijvend beantwoorden wij uw vragen om u verder op weg te helpen. De meeste bedrijven huren bij ons een rolcontainer. Bijvoorbeeld een rolcontainer van 240 liter of een rolcontainer van 770 liter.

Waarom een rolcontainer huren?

Rolcontainers zijn handzame containers omdat deze verrijdbaar zijn. De afvalcontainers worden ook wel minicontainers genoemd. De containers zijn in diverse formaten te huur, onze kleinste rolcontainer is 140 liter en onze grootste container heeft een inhoud van 3400 liter. Het kleine formaat maakt deze containers ideaal om uw restafval zoveel mogelijk te scheiden in monostromen. Een rolcontainer is dus een perfect middel voor afvalscheiding.

Veel gestelde vragen over containerverhuur

De meest gestelde vragen over containers hebben wij hieronder beantwoord, wellicht dat we uw vraag direct al kunnen beantwoorden.

 • Is containerverhuur inclusief lediging van de container?

  Ja, alle geplaatste afvalcontainers worden door ons geleegd. U kunt zelf bepalen hoe vaak en wanneer de containers geleegd dienen te worden. Dit kan zowel op afroep en op vaste ingeplande dagen. Lees meer over verhuur en lediging van afvalcontainers.

 • Wanneer worden mijn containers geleegd?

  U bepaalt zelf het aantal containerledigingen. Vaste ingeplande dagen kunnen daarnaast op ieder gewenste moment bijgesteld worden.

 • Wat gebeurt er met mijn bedrijfsafval?

  Allereerst zorgen we er samen met u voor dat al uw bedrijfsafval optimaal gescheiden wordt. Het ingezamelde afval wordt vervolgens door ons ingezameld en hoogwaardig gerecycled. Heeft u vertrouwelijk materiaal, zoals archiefpapier? Dan wordt het materiaal volgens de richtlijnen van CA+ vernietigd.

 • In welke regio’s worden afvalcontainer verhuurd?

  Wij vinden het belangrijk dat we dichtbij onze klanten zijn. Daarom hebben we een lokale focus op bedrijven gevestigd in regio Randstad Noord. Het voordeel voor u is dat we snel kunnen inspelen op uw wensen. Bijvoorbeeld een extra containerlediging.

 • Is het mogelijk om eenmalig een afvalcontainer te huren?

  Ja, ook voor eenmalige inzameling van uw bedrijfsafval kunnen wij containers verzorgen inclusief afvoer van het afval. Bijvoorbeeld als u een grote hoeveelheid verpakkingsafval heeft, zoals karton, folie en piepschuim. U kunt ook eenmalig gebruik maken van beveiligde containers voor de inzameling en vernietiging van vertrouwelijk papier.