Duurzame oplossingen voor bedrijven

Meerlanden Bedrijfsafval & Nijssen Recycling | (0297) - 381 781 | info@containerservice.nl

Horeca afval

Afvalscheiding voor hotels, restaurants, cateringbedrijven en cafés

De horeca is een zeer diverse branche waar eten en drinken vaak centraal staat. Niet voor niets komt afval afkomstig van voedsel en dranken veel voor in de horecabranche. Het gescheiden houden van afval is voor uw bedrijf altijd lonend. Want afval scheiden resulteert in een besparing op uw huidige afvalkosten. In de horeca komen we vaak de volgende afvalstromen tegen:

  • Broodafval
    Oud brood, koek, taart / gebak- en banketafval. 
  • Frituurvet
    Gebruikt frituurvet en ander vet en olie. Ook legen van vetafscheider en zetmeelafscheider.
  • Glasafval
    Glazen potjes, glasscherven en flessen. 
  • Groenafval en GFT
    Oude decoratieve bloemen, planten, en groente- en fruitafval.  
  • Kartonafval
    Kartonnen dozen en ander kartonnen verpakkingsmateriaal. 
  • Organisch afval of swill
    Gegaarde, gekookte of ongekookte etensresten en snijresten. Kortom, keukenafval. 
  • Papierafval
    Administratiepapier, veelal vertrouwelijke gedrukte informatie. 
  • Restafval
    Al het overige afval dat niet gescheiden kan worden.  

Waarom kiezen voor ContainerService.nl?

  1. Rolcontainers worden geplaatst binnen 5 werkdagen.
  2. Wij hebben veel ervaring met afvalscheiding in de horeca branche.
  3. Afval scheiden betekent besparen op uw afvalkosten.
  4. Door onze lokale focus kunnen we snel een extra lediging verzorgen.

Meer informatie over afval scheiden voor horeca

Neem vrijblijvend contact op met de specialisten van ContainerService.nl voor meer informatie over afvalscheiding voor horecabedrijven van bijvoorbeeld restaurants en hotels. Gebruik onderstaande knop.