Duurzame oplossingen voor bedrijven

Meerlanden Bedrijfsafval & Nijssen Recycling | (0297) - 381 781 | info@containerservice.nl

Archiefvernietiging van uw vertrouwelijk papier

Bedrijfsdocumenten binnen 5 werkdagen opgehaald

Laat uw confidentiële documenten binnen vijf werkdagen door ons ophalen en binnen 24 uur gecertificeerd vernietigen. U geeft met 100% zekerheid uw vertrouwelijke materiaal aan ons mee, omdat wij werken volgens de strikte richtlijnen van CA+, de officiële Nederlandse certificeringsregeling voor archief- en datavernietiging.

  • Zowel eenmalige als frequente vernietiging van uw bedrijfspapier.
  • Na papiervernietiging ontvangt u uw officiële certificaat van vernietiging.
  • U maakt kosteloos gebruik van onze beveiligde papiercontainers bij eenmalige inzameling.
  • Wij bieden u 100% zekerheid door uw documenten volgens officiële richtlijnen te vernietigen.

Hoe werkt de vernietiging van uw archiefpapier?

Geheel naar uw wens leveren wij beveiligde archiefcontainers voor uw vertrouwelijke materiaal. Bijvoorbeeld in Amsterdam, Haarlem, Leiden of Den Haag. De gevulde beveiligde papiercontainers halen wij vervolgens op en vervoeren wij naar onze vernietigingslocatie. Hier worden uw documenten binnen 24 uur en CA+ gecertificeerd vernietigd in onze papiershredder. Wat overblijft zijn onleesbare snippers die geperst worden tot papierbalen. Het restmateriaal wordt verder verwerkt door de tissue industrie.

240 liter

Beveiligde archiefcontainer

660 liter

Beveiligde archiefcontainer

770  liter

Beveiligde archiefcontainer
240 liter container beveiligd 660 liter container papier 770 liter container papier

Eenmalige en frequente papiervernietiging

Wij voeren kleine en grote vernietigingsopdrachten uit voor bedrijven en instellingen. Dit doen wij eenmalig of op basis van een abonnement. Bij frequente papiervernietiging plaatsen wij permanente beveiligde containers op uw locatie. Deze containers worden geleegd op afroep of op vaste afgesproken dagen.

Gecertificeerd en betrouwbaar

Al 25 jaar vernietigen wij vertrouwelijk papier voor diverse bedrijven. Het gehele proces voldoet aan de richtlijnen van onze CA+ certificering. De CA+ regeling bevat objectieve normen en procedures om de vertrouwelijkheid van het te vernietigen materiaal en de veiligheid van de procedures te waarborgen. Meer informatie over CA+.

Meer informatie over archiefvernietiging

Wilt u meer informatie? Laat u vrijblijvend door ons adviseren. Klik op onderstaande knop en vul vervolgens uw gegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.